Hollywood Mirage 2013 t/m 2018 zomer/winter

Hollywood Mirage

De Hollywood Mirage is één van de meest gewilde vakantiebestemmingen in Europa en hier vindt u alles wat u verwacht van een luxe resort in het hogere segment van de hotellerie. Door de jaren heen is deze accommodatie perfect onderhouden en het resort is daarom nog steeds in dezelfde perfecte staat als toen het gebouwd werd.
Met zijn karakteristieke Amerikaans koloniale architectuur en een idyllische locatie op één van de heuvels rond Los Cristianos, is de Hollywood Mirage één en al weelderigheid en spectaculaire uitzichten. Het complex heeft 335 prachtig ontworpen appartementen, waar de veeleisende reiziger, die net even wat extra’s zoekt, een luxe vakantie kan doorbrengen. Ook de faciliteiten zijn er perfect.
De accommodatie in dit smaakvolle complex is vooral modern en strak ingericht. De keuze varieert van een studioappartement tot een luxe driekamer-Presidential Suite. Wilt u zich helemaal onderdompelen in vakantieluxe? Verblijf dan in één van onze ongelooflijk mooie vierkamer-penthouses en maak al uw dromen waar met een schitterende omgeving, uw eigen jacuzzi en privézwembad.
In onze supermoderne fitnessruimte hoeft u uw lichaam tijdens uw vakantie niet te verwaarlozen. Of trakteer uzelf op een schoonheidsbehandeling in onze professionele schoonheidssalon. Na een dag heerlijk luieren onder de subtropische zon, in één van de zwembaden is het tijd voor een verfrissende cocktail of een heerlijke maaltijd in een bar of een restaurant op het complex.
***In 2014 zijn we hier met Kerst en Oud en Nieuw geweest.
Het was heerlijk weer en met de Kerst in zee zwemmen houdt je niet voor mogelijk
Kijk hier voor de foto’s van 2016
Kijk hier voor de foto’s van 2018
Kijk hier voor de foto’s van 2019
 
IMG_5738IMG_5783IMG_5755